All-in lening

Een hypothecaire lening met notariskosten inbegrepen?

Een hypothecaire lening met notariskosten inbegrepen?

Over het algemeen is het absoluut noodzakelijk om een eigen inbreng te hebben als je een woning wil kopen. Traditionele banken vragen dat je sowieso de notariskosten zelf betaalt maar ook een gedeelte van de aankoopprijs. Tegenwoordig spreken we hier al snel over 20%.

Als kredietmakelaar werken we bij Hypotheekvoordeel met verschillende kredietgevers die hiervoor oplossingen hebben gezocht … en gevonden.

Voor jonge mensen die nog geen eigen middelen hebben, en dat dus niet zelf kunnen inbrengen kunnen we toch een krediet aanbieden voor de volledige aankoop van je droomhuisje of appartement met alles erop en eraan.

  • De aankoopprijs van de woning
  • Registratierechten
  • Notariskosten
  • Kosten hypotheekakte
  • Schuldsaldoverzekering
  • Eventueel nog uit te voeren werkzaamheden

Vraag hier je hypotheekvoordeel aan

Hypotheekvoordeel werkt hiervoor met 2 mogelijkheden om een hypothecaire lening te doen voor de volledige som zonder eigen vermogen te investeren.

  1. Met extra onroerend goed als onderpand

            Als waarborg wordt een extra woning gevraagd (bijv. het huis van de ouders). Het bedrag van de hypothecaire lening mag dan maximaal 90% zijn van de marktwaarde van de woning die als onderpand wordt gesteld.

  1. Met een lening op afbetaling afgesloten door de ouders

            De ouders kunnen eventueel ook met een speciaal hiervoor ontwikkelde en goedkope lening op afbetaling het tekort aan geld financieren. Dat zijn dus de notariskosten en tot 10% van de verkoopprijs van de woning.

Tot 125% van de waarde van het huis lenen.

Met deze 2 mogelijke oplossingen kun je dan tot 125% van de waarde van de aan te kopen woning lenen en dus toch nog een hypothecaire lening afsluiten met notariskosten.

Kom hier eens over praten. Bij Hypotheekvoordeel zijn we hierin gespecialiseerd. Je zal verschieten wat de mogelijkheden zijn.

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Onze openingsuren

Wij zijn open

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.