Meer lenen dankzij Family plus

En minder betalen per maand

Een hypothecaire lening doen voor de volledige som zonder eigen geld te investeren.

Wat is Family Plus?

Voor jonge mensen is het momenteel niet makkelijk om eigenaar te worden van je eigen droomhuis of appartement. De traditionele banken vragen steeds vaker dat je zelf een belangrijke som geld betaalt van het totaal bedrag van de aankoop en de kosten die daarmee gepaard gaan.

De meeste banken vragen minimaal om de som van de notariskosten te financieren, maar anderen willen ook een extra bijdrage van bijvoorbeeld 20% van de aankoopprijs. Dit is voor jonge mensen meestal een serieus bedrag om zomaar op te hoesten …

De hypothecaire lening met family plus is eigenlijk speciaal ontwikkeld voor mensen die op het moment dat ze willen kopen weinig of geen eigen middelen hebben. Zo kunnen ook zij hun droom waarmaken om eigenaar te worden van hun eigen kot, zelfs zonder spaarcenten.

Vraag hier je hypotheekvoordeel aan

Hypotheekvoordeel heeft bij zijn partners 2 mogelijke oplossingen om een hypothecaire lening te doen voor de volledige som zonder eigen vermogen te investeren.

  1. Met extra onroerend goed als onderpand

            Als bijkomende waarborg wordt er dan een extra woning gevraagd (bijvoorbeeld het huis van de ouders). Het bedrag van de hypothecaire lening mag dan maximaal 90% zijn van de marktwaarde van de woning die als onderpand wordt gesteld.

  1. Met een lening op afbetaling afgesloten door de ouders

            De ouders kunnen eventueel ook met een speciaal hiervoor ontwikkelde en goedkope lening op afbetaling het tekort aan geld financieren. Dat zijn dus de notariskosten en tot 10% van de verkoopprijs van de woning.

En dus kan je tot 125% van de waarde van het huis lenen.

Met deze 2 mogelijke oplossingen kun je dan tot 125% van de waarde van de aan te kopen woning lenen en dus toch nog een hypothecaire lening afsluiten met notariskosten.

Kom hier eens over praten. Bij Hypotheekvoordeel zijn we hierin gespecialiseerd. Je zal verschieten wat de mogelijkheden zijn.

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Onze openingsuren

Wij zijn open

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.