Tweede verblijf kopen

Met een hypothecaire lening bij Hypotheekvoordeel

Maak je dromen waar met Hypotheekvoordeel

Plannen om een tweede verblijf te kopen

Je bent al een tijdje eigenaar van je eerste woning maar hebt nu plannen om een tweede woning of misschien een vakantiewoning te kopen.

Je zal snel merken dat het niet altijd gemakkelijk is om de juiste financiering te vinden voor het kopen van je tweede woning. Gelukkig hebben wij hier bij Hypotheekvoordeel de perfecte oplossing voor jou!

Een geschikte lening vinden

Het is namelijk vaak moeilijk om een geschikte lening te vinden voor het kopen van een tweede woning, omdat kredietverstrekkers bijna altijd een eigen inbreng van de koper verwachten.

Dat wil zeggen dat je niet het volledige bedrag kan lenen dat je nodig hebt voor de aankoop van je tweede woning. Maar er is een oplossing: je kan eventueel de extra waarde op je eerste woning gebruiken om de aankoop van je tweede woning te financieren.

 Vraag hier je hypotheekvoordeel aan

Bij Hypotheekvoordeel kunnen we je helpen

Bij Hypotheekvoordeel helpen wij jou bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw specifieke situatie. Zelfs als je niet genoeg geld hebt voor een grote eigen inbreng, kunnen wij je helpen. Door het verhogen van je huidige hypotheek met het bedrag dat je aan overwaarde hebt, kun je het extra geld gebruiken voor de aankoop van jouw tweede woning.

Maar hoe weet je nu hoeveel je kunt lenen en welke partner kredietverstrekker voor jou de beste oplossing heeft? Maak meteen een afspraak bij Hypotheekvoordeel. Wij berekenen graag voor jou hoeveel je kunt lenen en welke kredietverstrekker het best bij jouw situatie past. Wij helpen jou graag om jouw droom van een tweede woning of vakantiewoning te realiseren.

Maak een afspraak

Kies voor Hypotheekvoordeel en maak vandaag nog een afspraak. Wij staan voor jou klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste hypothecaire lening voor jouw tweede woning. 

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langst

Onze openingsuren

Wij zijn open

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

Let op, geld lenen kost ook geld.