Een voordelige lening? Vind jouw lening bij Hypotheekvoordeel.be!

Iedereen verdient een lening op maat van zijn of haar verwachtingen. Ontdek Hypotheekvoordeel.be en vind een passende lening!

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 100%

Aankoop 90%

Aankoop 75%Hypothecaire kredietplannen afsluiten? Hypotheekvoordeel.be heeft voordelige kredieten voor iedereen!

We weten het: vandaag de dag hoor je wel vaker negatieve uitlatingen over het aangaan van een woonlening. Wie op zoek is naar een droomhuis, een kantoor, een appartement of een ander type vastgoed heeft het niet bepaald gemakkelijk. Maar daarom is Hypotheekvoordeel.be er: wij helpen je bij het vinden van één lening of meerdere kredieten die aansluiten bij jouw behoeften. Hoe je wensen er ook uitzien: wij gaan tot het uiterste om de beste kredieten te vinden aan de meest voordelige tarieven. De vastgoedwereld kan er misschien ingewikkeld en woelig uitzien, maar de experten van Hypotheekvoordeel.be kennen de trends en ontwikkelingen op hun duimpje. We zijn er voor je, van begin tot einde!

De hypotheeklening van je dromen vinden? En dat aan voordelige tarieven zonder administratieve rompslomp, maar mét de steun van experten die je bijstaan doorheen het hele proces? Dat hoeft geen utopie te zijn: Hypotheekvoordeel.be staat 24/7 voor je klaar voor raad op maat! Beeld je het volgende eens even in: je kunt die hypotheeklening waar je al even over nadenkt zomaar aangaan. En tijdens de volledige aflossingstermijn gefocust blijven op genieten van het dagelijkse leven. Dat is precies wat Hypotheekvoordeel.be met haar aanbod te bieden heeft!

In welke fase van het proces bevind jij je momenteel? Heb je al een huis, appartement, villa, garage, kantoor of ander optrekje gevonden? Of ben je nog maar net gestart met je zoektocht naar je vastgoeddroom? Dat maakt allemaal niet uit, Hypotheekvoordeel.be helpt je hoe dan ook verder en zoekt voordelige oplossingen die tot in het kleinste detail beantwoorden aan jouw wensen. Maak je ook zeker geen zorgen over kleine letterjes en extra details die je hypothecair krediet met zich meebrengen. Transparantie en eerlijkheid, die waarden staan bij ons centraal (daar lees je hieronder nog meer over). Via deze link kan je ons in enkele klikken contacteren en meer informatie vragen over je vastgoedkwesties en alle zaken die erbij komen kijken. Neem vandaag nog contact met ons op, stel je vragen of maak gewoon een afspraak!

Wil je meteen een berekening maken van je woonlening? Bereken de aflossing voor al je kredieten in de slimme tool die wij op touw hebben gezet!

Vandaag een beeld krijgen van je krediet van morgen? Probeer onze simulatietool die in een handomdraai de voorwaarden, cijfertjes en aflossingsplannen voor je woonlening berekent. Zo kan je meteen aan de slag met budgetten en heb je een helder zicht op je toekomstige vastgoeddroom.

Onze visie op hypotheken en alles wat daarbij komt kijken: openheid en klantgerichtheid

Iedereen bij Hypotheekvoordeel.be zweert bij een transparante bedrijfsvoering, die gestoeld is op een klantgerichte aanpak waarvan klanttevredenheid het logisch resultaat is. Hoe we dat precies klaarspelen? Eigenlijk is dat heel eenvoudig: door de opgebouwde reputatie zijn we erin geslaagd om duurzame contacten op te bouwen met leveranciers en kredietpartners die hun strepen al hebben verdiend in het wereldje. Dankzij solide samenwerkingen hebben we ons kunnen profileren als vastgoedexpert voor leen- en kredietplannen voor de gehele Belgische bevokling. 

En daar heb jij als kredietnemer enkel baat bij, uiteraard! Niet alleen kunnen we zonder gedoe van start gaan met voordelige aflossingsplannen, ook verwerken we je aanvraag aan een topsnelheid. Bovendien krijg je vanaf het begin de meest voordelige tariefplannen voorgelegd: iets wat je bij andere financiële instellingen enkel ervaart als je een tegenvoorstel op tafel gooit. Dergelijke praktijken passen niet in het beleid van Hypotheekvoordeel.be: onze reputatie van openheid, vertrouwen en toegankelijkheidwillen we hoe dan ook in stand houden. En dat begint bij een eerlijke dienstverlening, waar jij enkel de vruchten van plukt. Een woonlening aangaan bij Hypotheekvoordeel.be is geen zware klus. Sterker zelfs, in ons aanbod vind je het voordeligste kredietplan terug. Dankzij onze simulatietool zal je in enkele klikken een allesomvattend beeld krijgen van je kredietplan, inclusief de nodige kleine lettertjes en verwachte termijnen. De tool zit zeer simpel in elkaar: je kiest het doel van je woonkrediet, en achteraf voer je het bedrag in van je woonlening zelf. Nadien hoef je enkel nog op 'calculeren' te klinken, en je krijgt in een oogopslag de gesimuleerde resultaten te zien met jouw opties. Dankzij Hypotheekvoordeel.be weet je helemaal hoe jouw toekomstige vastgoeddroom eruitziet.

Kies je voor een vast of variabel rentepercentage? Dé netelige kwestie:

Je weet het allicht: een krediet (of meerdere kredieten) kan je aangaan aan een vaste interestvoet of variabel rentepercentage. Bij het vaste type wordt het interestpercentage vastgelegd zodra je woonkrediet begint te lopen. Het rentetarief blijft van kracht gedurende de gehele looptijd van je woonlening. Inderdaad: het percentage verandert gewoonlijk niet, welke ontwikkelingen er ook plaatsvinden op de vastgoedmarkt of in de financiële branche in het algemeen.

Weet wel dat er heel wat mensen een variabel plan kiezen, wat extra voordelig kan zijn als de marktrente bij de start van de woonlening aan de hoge kant ligt. Wat nu de meest nuttige optie is voor jouw budget? Wel, het is moeillijk om daar een pasklaar antwoord op te bieden, want de beste keuze is het resultaat van meerdere factoren. Het komt erop neer dat een variabel kredietplan interessant is voor zij die niet terugdeinzen voor bepaalde risico's. Want het variabele facet geeft een indicatie dat de rentevoet in meerdere richtingen kan uitgaan - goed of slecht. Wie gesteld is op zijn of haar zekerheden, kiest dan logischerwijs beter voor een vast plan.

Welk rentepercentage biedt de meeste voordelen in jouw specifieke situatie? Hypotheekvoordeel.be en haar team helpen je graag op weg!

De meest voordelige hypotheeklening (woonkrediet) binnenrijven? Een woningkrediet kan enkel worden bestempeld als zijnde 'voordelig' als er voldoende rekening wordt gehouden met de interestvoet. Deze term kent ook vele andere benamingen, waaronder rentetarieven, rentepercentage en ga zo maar door. Dit percentage bepaalt grotendeels welk bedrag je elke maand afbetaalt voor je woning. Vandaar dat je bij de keuze 'vast of variabel' nooit over één nacht ijs mag gaan. Bij Hypotheekvoordeel.be gaan we sowieso op zoek naar de meest gunstige tariefplannen, maar je moet zeker zijn van het rentetype alvorens je eender welk vastgoedengagement aangaat. Dat is voor ons de definitie van klantgerichtheid. Enkel zo zijn wij in staat om vruchtbare samenwerkingen te cultiveren. Wens je graag aanvullende info over bovenstaande uitleg? Je weet nog niet zeker of je met ons in zee wil gaan? Je mag ons altijd contacteren om je twijfels te bespreken, wat uiteraard vrijblijvend is. Bij Hypotheekvoordeel.Be voldoe je aan geen enkele plicht. Het enige wat wij willen bereiken, is je zorgen wegnemen zodat je met een gerust hart een lening kan aangaan die past bij je financieel profiel. We hopen alvast dat we binnenkort van je te horen krijgen!

Vergelijkingen maken? Bij ons kan het!

Rentetarieven met elkaar vergelijken zodat je een perfect beeld krijgt van de percentages? Dat is mogelijk dankzij de bovenvermelde simulatietool die Hypotheekvoordeel.be in elkaar heeft geknutseld. Zoals we eerder al zeiden, weet je welke bedragen je mag verwachten zodat je nooit voor vervelende en onverwachte situaties komt te staan.

Nogmaals: we willen je bijstaan in het maken van een bewuste keuze, ook voor je rentepercentage.

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 90%

Aankoop 100%

Aankoop 75%

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn open

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

* Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op, geld lenen kost ook geld.