Hypotheekvoordeel: Leningen op maat van je noden en verwachtingen

Een hypothecaire lening, helemaal op maat van je wensen en verwachtingen? Het kan: Hypotheekvoordeel.be zorgt ervoor!

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 100%

Aankoop 90%

Aankoop 75%Hypothecaire leningen: dit moet je weten alvorens je een hypothecaire lening aangaat

Ben jij momenteel concrete plannen aan het maken om een lening aan te gaan voor de toekomstige woonst van je dromen? Proficiat! Zoals je wellicht weet, koop je niet elke dag een nieuw optrekje! Het aangaan van een verbintenis voor een onroerend goed betreft een gigantische stap. Dus je kunt maar beter met een goede voorbereiding aan de slag gaan. Zo komen er verschillende zaken kijken bij de aankoop van een huis of appartement, dat geldt voor alle hypothecaire leningen. Dan hebben we het over diverse onderhandelingen over de uiteindelijke aankoopprijs, het tekenen van de verkoopovereenkomst, het opzoeken van diepgaande informatie over de beste leningen die er zijn op onze markt, het vergelijken van rentepercentages (ook wel rentevoeten genoemd), de duurtijd van je woonlening, de notariskosten, bijkomende verzekeringen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Houd er rekening mee dat er altijd nog extra kosten komen kijken bij het totaalplaatje. Je weet wel: registratierechten, notariskosten enzovoort. Bij Hypotheekvoordeel.Be raden we daarom iedereen aan om goed voorbereid te werk te gaan. Dat begint bij een plan met je budgetten waarin je alle kosten verzamelt. Je kunt alleen, of samen met je partner, alle middelen en goederen waarover je beschikt naast elkaar leggen. Op die manier maak je een grondige berekening van je eigen inbreng en vorm je een perfect beeld hiervan.

Wie een lening wilt aangaan bij Hypotheekvoordeel.be, rekent op een voordelig tariefplan waarbij openheid, eerlijke communicatie en flexibiliteit cruciale elementen zijn. Ja, wij werken met betrouwbare partners die zich in de financiële sector al hebben bewezen, waardoor we interessante en dus vooral voordelige tarieven kunnen aanbieden. Kies jij ervoor om een beroep te doen op je eigen spaarcenten om zo een deel van de woningprijs te financieren? Dan gaat het om een woningkrediet 90%. Maar ook bij Hypotheekvoordeel.be kan je de integrale som (de volledige aankoopprijs) lenen. In dergelijke gevallen hebben we het over een hypotheek 100%. Hoe wij bij Hypotheekvoordeel.be een verschil weten te maken? Wel, bij ons kan je terecht voor een hypotheek 125%!

Een beter beeld vormen van de maandelijkse aflossing? Een concreet beeld krijgen van hoe je afbetaling er elke maand zal uitzien? Doe vandaag nog een berekening via onze berekeningssoftware en ontdek je maandelijkse aflossingsplan én waar jij je als kredietnemer aan mag verwachten! Probeer de tool vandaag nog

De rentevoet: waar moet je op letten en welke zaken mag je zeker niet uit het oog verliezen? We geven je een handig overzicht om bij de hand te houden:

Rentevoeten, interestpercentages, de interest, rentetarieven of rentepercentages: welke benaming je ook kiest, de rente is cruciaal in je maandelijkse afbetaling. Dit kwantificeerbaar percentage geeft aan hoeveel je aan het einde van de rit (elke maand) betaalt voor de afbetaling. Weet dat het team en de experten van Hypotheekvoordeel.be er alles voor doen om voor jou het meest voordelige rentepercentage te vinden. Een die volledig past bij je financieel profiel. 

Als volgende generatie van Mevrouw Leemans Kredieten dragen de kenners van Hypotheekvoordeel.be het trotse imago van klantgerichtheid. Als het van ons afhangt, zou iedereen in principe in staat moeten zijn om het huis, appartement of het verblijf van zijn of haar dromen te vinden. Vandaar dat we ook 24/7 op zoek gaan naar de allerlaagste rentevoeten om die te kunnen aanbieden aan onze klant. We beschikken over een breed scala aan woon- en kredietformules met verschillende rentevoeten. Zodra je bij ons bent langsgeweest of gewoon contact met ons hebt opgenomen, kunnen we je hier aanvullende informatie over verschaffen.

Eens we voor het eerst hebben gepeild naar je behoeften, verwachtingen en financieel DNA, gaan we op zoek naar de formules en tariefplannen die mogelijk aansluiten bij je profiel. Wat je specifieke persoonlijke of professionele situatie ook is, we gaan hoe dan ook op zoek naar rentepercentages en formules die passen bij je vermogen.

Bij Hypotheekvoordeel werken we steeds op maat, dus maak een calculatie en wacht niet langer! Ongeacht je persoonlijke of professionele toestand vindt Hypotheekvoordeel.be steeds een voorstel dat past bij je behoeften en bij je profiel. Je hoeft dus niet langer te wachten om de aankoop van je woonst te financieren: vraag nu je woninglening aan! 

Onze visie voor elke lening: openheid en eerlijk communiceren, over welke lening het ook gaat

Hypotheekvoordeel.be houdt niet van het gedoe dat sommige financiële instellingen met zich meebrengen. Nee, onze visie draait om eerlijkheid en niets anders dan eerlijkheid. Dat we continu op zoek zijn naar de meest voordelige formules, weet je al. Maar we zijn ook apetrots dat we al jaren samenwerken met de meest gerenommeerde partners op de markt. Op die manier hebben we ons trouwens ook weten te profileren als financieel kredietexpert voor alle leenplannen en alle woon-leningen. Hoe jij daar in de praktijk de voordelen van proeft? Eenvoudig gezegd zijn we in staat om zonder boe of ba antwoord te bieden op elk soort aanvraag. Of het nu om een woonlening, tuinlening of renovatielening gaat. Want ook jij weet zonder enige twijfel wel dat veel kredietinstellingen pas met een voordeliger voorstel op de proppen komen als er een andere partij een tegenvoorstel heeft gedaan. Bij Hypotheekvoordeel.be doen we hier echter niet aan mee, want we willen de mooie reputatie die we doorheen de jaren hebben opgebouwd zeker behouden. En in dat beleid sta jij als klant centraal. Een woninglening aangaan bij Hypotheekvoordeel.be is geen onbegonnen werk, integendeel. Nee, bij ons vind je te allen tijde de goedkoopste lening zodat je vandaag én morgen zorgeloos van het leven kan genieten. We raden je ook aan onze simulatie-oplossing te proberen. Op die manier kan je doordacht te werk gaan en vandaag een beeld krijgen van je kredietsimulatie. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is het doel selecteren van je woningkrediet, de totaalsom in te vullen en klikken op 'berekenen'. Het resultaat van de berekening krijg je zwart op wit te zien in een handig overzicht, inclusief bijhorende mogelijkheden die op jouw situatie van toepassing zijn. Bij Hypotheekvoordeel.be weet je waarvoor je staat, en krijg je nooit te maken met onaangename verrassingen.

Proef van de voordelen van de leningen van Hypotheekvoordeel.be

willen lenen.

En dit voor :

Aankoop 90%

Aankoop 100%

Aankoop 75%

Heb je nog vragen? Kom gerust eens langs

Onze openingsuren

Wij zijn open

Maandag

09:00 tot 18:00

Dinsdag

09:00 tot 18:00

Woensdag

09:00 tot 18:00

Donderdag

09:00 tot 18:00

Vrijdag

09:00 tot 18:00

Contacteer ons vrijblijvend

Hypotheekvoordeel Herentalsebaan 145a 2100 Deurne

Tel: 03 346 0 346
Fax: 03 325 90 77

Hypotheekvoordeel - Alle rechten voorbehouden

* Hypothecaire lening onderworpen aan de wet van 4 augustus 1992 op het hypothecair krediet. Onder voorbehoud van aanvaarding door de kredietgever die door Hypotheekvoordeel, optredend als kredietmakelaar, in uw geval als meest geschikt beschouwd wordt en mits de maandelijkse terugbetaling van het geleende bedrag beantwoordt aan uw terugbetalingscapaciteit.

Let op, geld lenen kost ook geld.